Resepi Nasi Goreng Guna Pressure Cooker

15 views

pressure cooker Nasi goreng Noxxa . resepi dodol noxxa, resepi guna periuk noxxa, resepi kek noxxa, resepi kuih noxxa, .Lepas tu masak nasi goreng dari beras Penah x goreng ayam goreng guna Phillip pressure cooker?? rendang dgn periuk mi. Bukan resepi tapi nak tahu cara guna .Semua macam tak percaya je boleh guna Philips Pressure Cooker untuk buat puding roti mahupun kek. Resepi pun mudah dan segera. Nasib ada Philips Pressure Cooker..Daun sup dan bagoreng untuk hiasan. Ni kan first time aku guna pressure cooker ni, lieya buat masak nasi jek heheheh belum test lagi rebus tulang .

    Resepi  Nasi  Goreng  Guna  Pressure  Cooker

Resepi Nasi Goreng Guna Pressure Cooker

.alamualaiw.b.t Page ini RSK ingin kongsikan serba sedikit mengenai pressure cooker Noxxa dari Amway yang telah b.k membantu RSK .Satu berita gembira untuk semua pengguna Periuk Noxxa Pressure Cooker ! Kini kekusutan untuk mencari idea dan resipi untuk masakan menggunakan Periuk .


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || [ keyword=”Resepi Nasi Goreng Guna Pressure Cooker”]).push({});

  •     Resepi  Nasi  Goreng  Guna  Pressure  Cooker
  •     Resepi  Nasi  Goreng  Guna  Pressure  Cooker
  •     Resepi  Nasi  Goreng  Guna  Pressure  Cooker
  •     Resepi  Nasi  Goreng  Guna  Pressure  Cooker