Resepi Kek Batik Biskut Marie Tanpa Telur

28 views

Segala yang mengandungi logo citarasawan adalah hak milik penuh citarasawan, segala resepi yang ada di dalam blog dibenarkan sebagai rujukan dan perkongsian..Entri pertama setelah cuti raya Kita mulakan dengan resipi BISKUT SAMPERIT SUSU. Saja menerai resipi baru tak la baru kalau dikira dlm pasaran alam maya, tapi baru .Ramai yg dah biasa dgn RAINBOW CAKE kan Kek yg mendapat tempat di hati yg menengoknya disebabkan kejadiannya yg cantik tu, berwarna dan berlapis spt pelangi..Hari ni, dengan rasa longlai jari jemari saya nak menekan nekan keyboard ni untuk berkongsi resepi yang dah super duper meletop, kebabom ni, iaitu Kek Cheese Leleh .

    Resepi  Kek  Batik  Biskut  Marie  Tanpa  Telur

Resepi Kek Batik Biskut Marie Tanpa Telur

Patahkan biskut marie menjadi dua kepingan. Campurkan semua bahan kecuali butter. Kacau sehingga sekata.kan campuran milo dengan api yang perlahan..Milo tu masak dalam periuk kalau nak buat rangup, biskut tu jangan campur dlm campuran tu bila dah siap masak, susun lapiskan tuang bancuhan milo then susun .


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || [ keyword=”Resepi Kek Batik Biskut Marie Tanpa Telur”]).push({});

  •     Resepi  Kek  Batik  Biskut  Marie  Tanpa  Telur
  •     Resepi  Kek  Batik  Biskut  Marie  Tanpa  Telur
  •     Resepi  Kek  Batik  Biskut  Marie  Tanpa  Telur
  •     Resepi  Kek  Batik  Biskut  Marie  Tanpa  Telur